Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ciència Oberta

Divulgació científica en català

 • 18
  Mecenas
Ciència Oberta és un projecte de divulgació format per estudiants universitaris. Gràcies a l'Aixeta, ens ajudaràs a poder tirar endavant el projecte i millorar-lo! Els diners aniran destinats al manteniment de la pàgina web (hosting i dominis web, certificat SSL, plantilles, etc.), la difusió a xarxes socials, programari, merchandising, millora del projecte i tots els costos derivats. 

El nostre objectiu és, eventualment, millorar la pàgina web i poder transformar progressivament Ciència Oberta en una revista digital. També tenim present el poder arribar a altres formats, com ara l'audivisual, per fer una divulgació i continguts més variats. 

Si col·labores, principalment és perquè t'agrada el projecte i gaudeixes del nostre contingut, i confies en què pot continuar creixent. Inicialment ens hem posat l'objectiu d'arribar als 50 subscriptors! A mesura que el projecte avanci i rebem més subscripcions, podrem afegir noves i millors recompenses. 

Moltes gràcies de tot cor per la teva ajuda!
Hipòtesi
El mètode científic comença observant un fenomen 🔎, formulant-nos preguntes 🤷🏽‍♀️ i plantejant-nos una hipòtesi 📝. Amb aquest nivell de mecenatge, col·labores a apropar el coneixement científic a tots els públics i a difondre continguts en català. Per agrair el teu gest:
 • Incorporarem el teu nom als agraïments del projecte Ciència Oberta (www.cienciaoberta.cat/agraiments/).
2,00 € mensuales
Descobriment
Quan confirmem una hipòtesi a través de proves experimentals repetides 👩🏽‍🔬, diem que hem fet un descobriment 💡. Amb aquest nivell de mecenatge, dones un gran impuls al projecte i a la difusió de la ciència en català. Per agrair el teu gest:
 • Incorporarem el teu nom als agraïments del projecte Ciència Oberta (www.cienciaoberta.cat/agraiments/).
 • Duplicarem les teves participacions a tots els sortejos que fem a les nostres Xarxes Socials. 
 • En cas que fem merxandatge, rebràs descomptes exclusius
5,00 € mensuales
Revolució científica
Els descobriments més transversals canvien la manera d'entendre el món 🌍 i donen lloc a una revolució científica 📖. Amb aquest nivell de mecenatge, revoluciones la manera d'entendre la ciència a la xarxa i impulses Ciència Oberta com el projecte divulgatiu de referència en català. Per agrair el teu gest:
 • Incorporarem el teu nom als agraïments del projecte Ciència Oberta (www.cienciaoberta.cat/agraiments/).
 • Triplicarem les teves participacions a tots els sortejos que fem a les nostres Xarxes Socials. 
 • En cas que fem merxandatge, rebràs més descomptes exclusius
 • A mesura que avanci el projecte i es tingui més capacitat econòmica, participaràs en diferents sortejos exclusius per mecenes

8,00 € mensuales
Crea tu propia aportación
Puedes hacer una donación puntual o mensual por la cantidad que quieras. Ten en cuenta que estas donaciones no tienen recompensas asociadas ni dan acceso a las publicaciones que requieren suscripción.
puntual o mensual