Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Ciència Oberta

Divulgació científica en català

 • 18
  Subscribers
Ciència Oberta és un projecte de divulgació format per estudiants universitaris. Gràcies a l'Aixeta, ens ajudaràs a poder tirar endavant el projecte i millorar-lo! Els diners aniran destinats al manteniment de la pàgina web (hosting i dominis web, certificat SSL, plantilles, etc.), la difusió a xarxes socials, programari, merchandising, millora del projecte i tots els costos derivats. 

El nostre objectiu és, eventualment, millorar la pàgina web i poder transformar progressivament Ciència Oberta en una revista digital. També tenim present el poder arribar a altres formats, com ara l'audivisual, per fer una divulgació i continguts més variats. 

Si col·labores, principalment és perquè t'agrada el projecte i gaudeixes del nostre contingut, i confies en què pot continuar creixent. Inicialment ens hem posat l'objectiu d'arribar als 50 subscriptors! A mesura que el projecte avanci i rebem més subscripcions, podrem afegir noves i millors recompenses. 

Moltes gràcies de tot cor per la teva ajuda!
Hipòtesi
El mètode científic comença observant un fenomen 🔎, formulant-nos preguntes 🤷🏽‍♀️ i plantejant-nos una hipòtesi 📝. Amb aquest nivell de mecenatge, col·labores a apropar el coneixement científic a tots els públics i a difondre continguts en català. Per agrair el teu gest:
 • Incorporarem el teu nom als agraïments del projecte Ciència Oberta (www.cienciaoberta.cat/agraiments/).
2.00 € monthly
Descobriment
Quan confirmem una hipòtesi a través de proves experimentals repetides 👩🏽‍🔬, diem que hem fet un descobriment 💡. Amb aquest nivell de mecenatge, dones un gran impuls al projecte i a la difusió de la ciència en català. Per agrair el teu gest:
 • Incorporarem el teu nom als agraïments del projecte Ciència Oberta (www.cienciaoberta.cat/agraiments/).
 • Duplicarem les teves participacions a tots els sortejos que fem a les nostres Xarxes Socials. 
 • En cas que fem merxandatge, rebràs descomptes exclusius
5.00 € monthly
Revolució científica
Els descobriments més transversals canvien la manera d'entendre el món 🌍 i donen lloc a una revolució científica 📖. Amb aquest nivell de mecenatge, revoluciones la manera d'entendre la ciència a la xarxa i impulses Ciència Oberta com el projecte divulgatiu de referència en català. Per agrair el teu gest:
 • Incorporarem el teu nom als agraïments del projecte Ciència Oberta (www.cienciaoberta.cat/agraiments/).
 • Triplicarem les teves participacions a tots els sortejos que fem a les nostres Xarxes Socials. 
 • En cas que fem merxandatge, rebràs més descomptes exclusius
 • A mesura que avanci el projecte i es tingui més capacitat econòmica, participaràs en diferents sortejos exclusius per mecenes

8.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly